REWORQ

Programiranje spletnih in mobilnih aplikacij

Vsako vašo divjo in drzno idejo znamo spraviti v kodo, ki jo kasneje pretvorimo v programsko učinkovit sistem.

V naši agenciji nudimo programiranje različnih po meri narejenih aplikacij, programov, ter spletnih rešitev v programskih jezikih kot so:

 • PHP
 • PYTHON
 • React JS
 • Angular
 • Glang
 • Vue.js
 • Ruby
 • Dart

 

Programiranje v programskem jeziku PHP

Z našimi storitvami lahko prihranite čas in denar pri razvoju vaše spletne strani ali aplikacije. Z uporabo PHP-ja lahko hitro in učinkovito razvijemo različne funkcije in dodatke, ki bodo vašo spletno stran ali aplikacijo naredili edinstveno in zanimivo za uporabnike.

Poleg tega je PHP znan po svoji enostavnosti uporabe in razumevanju, kar pomeni, da bomo lahko hitro in učinkovito razvili vaše zahteve. PHP tudi podpira različne platforme, kar omogoča enostavno prilagajanje vaše spletne strani ali aplikacije za različne naprave, vključno z mobilnimi napravami.

Naši programerji bodo tesno sodelovali z vami, da bodo razumeli vaše zahteve in želje, ter vam zagotovili najboljše možne rešitve. Naše storitve so zasnovane tako, da vam zagotavljajo najboljšo vrednost za vaš denar, saj se osredotočamo na kakovost in učinkovitost našega dela.

Če želite izboljšati svojo spletno stran ali aplikacijo ter pridobiti konkurenčno prednost na trgu, se obrnite na nas in se prepričajte o naših storitvah programiranja v PHP-ju.

 

Programiranje v programskem jeziku Python

Prednosti naših storitev so raznovrstne. Najprej je Python zelo priljubljen programski jezik, ki se ga uporablja v različnih panogah. Z našo pomočjo boste lahko razvili visoko kakovostno in zmogljivo programsko opremo, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Naši programerji so strokovnjaki v Pythonu in imajo izkušnje v razvoju različnih vrst programov, vključno z aplikacijami za spletne strani, mobilne naprave in namizne računalnike. Poleg tega uporabljamo najnovejše tehnologije in orodja, da zagotovimo najboljše rezultate in izpolnimo vaše zahteve.

Naša storitev programiranja v Pythonu je cenovno ugodna in nudi odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Poleg tega zagotavljamo zanesljivo in učinkovito podporo strankam, da se lahko brez skrbi osredotočite na svoje poslovanje.

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri razvoju nove programske opreme ali pri izboljšanju obstoječe, smo pripravljeni pomagati. Kontaktirajte nas danes in se prepričajte sami, kako vam lahko naše storitve v programiranju v Pythonu pomagajo pri vašem poslu.

 

Programiranje v programskem jeziku React JS

React JS je ena izmed najbolj priljubljenih in učinkovitih tehnologij za izdelavo dinamičnih in interaktivnih uporabniških vmesnikov.

Pri uporabi React JS, lahko ustvarimo visoko učinkovito spletno aplikacijo, ki zagotavlja vrhunsko uporabniško izkušnjo. To pomeni, da se vaši uporabniki lahko osredotočijo na uporabo vaše aplikacije, namesto da bi čakali na naložitev strani.

Poleg tega je React JS zelo prilagodljiv in razširljiv. To pomeni, da lahko naši programerji uporabijo obstoječe komponente in knjižnice za hitrejši razvoj spletnih aplikacij, hkrati pa zagotovijo odlično kakovost kode. Tako lahko prihranite veliko časa in denarja pri razvoju vaše spletne aplikacije.

Ne glede na to, ali potrebujete majhno spletno stran ali kompleksno poslovno aplikacijo, lahko naša ekipa strokovnjakov za programiranje v React JS pomaga pri izpolnjevanju vaših zahtev.

 

Programiranje v programskem jeziku Angular

Naša ekipa strokovnjakov za programiranje v Angularju vam lahko pomaga pri izdelavi popolnoma prilagojene in zmogljive spletne aplikacije za vaše poslovne potrebe.

Prednosti naših storitev programiranja v Angularju so mnoge. Najprej, Angular zagotavlja visoko zmogljivost in hitrost pri obdelavi podatkov, kar pomeni, da boste lahko vaše aplikacije izvajali z neverjetno hitrostjo. Poleg tega Angular uporablja komponentni pristop, kar omogoča enostavno razširitev in prilagajanje vaših aplikacij. Naši strokovnjaki bodo poskrbeli, da bo vaša aplikacija natančno ustrezala vašim zahtevam in bo uporabnikom zagotavljala intuitivno uporabniško izkušnjo.

Poleg teh tehničnih prednosti pa lahko naše storitve programiranja v Angularju prinesejo tudi pomembne poslovne koristi. Naša ekipa se osredotoča na vaše specifične poslovne potrebe, zato lahko z našimi rešitvami izboljšate produktivnost vaših zaposlenih, povečate učinkovitost vaših procesov in izboljšate zadovoljstvo vaših strank.

 

Programiranje v programskem jeziku JavaScript

Za podjetja in organizacije, ki želijo izboljšati svojo spletno prisotnost in uporabniško izkušnjo, lahko JavaScript programiranje zagotovi številne prednosti. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali ustvariti interaktivne in dinamične spletne strani ter mobilne aplikacije, ki bodo v vašo blagovno znamko vnesle nove dimenzije.

Z uporabo JavaScripta lahko izboljšate učinkovitost vaših spletnih strani in aplikacij, kar bo izboljšalo tudi vaše uporabniško zadovoljstvo. Naši programerji imajo bogate izkušnje pri uporabi orodij, kot so React, Angular in Vue.js, ki vam lahko pomagajo pri razvoju izjemno zmogljivih in uporabniško prijaznih spletnih aplikacij.

S pomočjo JavaScripta lahko ustvarite tudi bolj prilagodljive spletne strani in aplikacije, ki se lahko prilagajajo različnim napravam in zaslonom. To pomeni, da bodo vaše spletne strani in aplikacije videti odlično na namiznih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonih.

Poleg tega lahko JavaScript uporabite za izdelavo interaktivnih elementov, kot so animacije, grafikoni, obrazci in še več. Ti elementi lahko pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo vaših obiskovalcev in jih spodbuditi k daljši interakciji z vašimi spletnimi stranmi in aplikacijami.

Skratka, naši JavaScript programerji so pripravljeni pomagati vašemu podjetju ali organizaciji pri ustvarjanju zmogljivih, interaktivnih in prilagodljivih spletnih strani in aplikacij, ki bodo povečale vašo spletno prisotnost in izboljšale vašo uporabniško izkušnjo. Kontaktirajte nas danes in izkoristite prednosti, ki vam jih ponuja JavaScript programiranje.

 

Programiranje v programskem jeziku GLANG

Zagotovite si učinkovito in zanesljivo programiranje z Glangom! Naši strokovnjaki za Glang vam bodo pomagali pri razvoju programske opreme po meri, ki bo ustrezala vašim potrebam in zahtevam. Sodelujemo z vami na vsakem koraku, od načrtovanja do izvedbe, da vam zagotovimo najboljšo rešitev za vaše podjetje.

Prednosti programiranja v Glangu so:

 • Hitrost in učinkovitost: Glang je znan po svoji izjemni hitrosti in učinkovitosti, zaradi česar je priljubljen izbor za obdelavo velikih količin podatkov in zahtevnih nalog.
 • Zanesljivost: Glang je znan po svoji zanesljivosti in varnosti, kar ga naredi primernega za razvoj kritičnih sistemov, kot so finančne aplikacije, varnostni sistemi in druge naloge, ki zahtevajo visoko stopnjo zanesljivosti.
 • Enostavna skupna raba kode: Glang omogoča enostavno skupno rabo kode med razvijalci, kar olajša sodelovanje in izboljša produktivnost.

Razširljivost: Glang je zasnovan tako, da omogoča enostavno razširitev funkcionalnosti, kar pomeni, da se lahko vaša programska oprema razvija in raste skupaj z vašim podjetjem.

Z našimi programerskimi storitvami za Glang vam pomagamo doseči vaše cilje in izboljšati vaše poslovanje. Kontaktirajte nas danes za več informacij o naših storitvah!

 

Programiranje v programskem jeziku Vue.js

Kot eno najhitreje rastočih orodij za razvoj spletnih aplikacij na trgu, Vue.js omogoča izdelavo kakovostnih, odzivnih in preprostih vmesnikov za vaše uporabnike. Naša ekipa strokovnjakov za programiranje ponuja celovite storitve razvoja spletnih aplikacij z uporabo Vue.js, ki vključujejo načrtovanje, razvoj, testiranje in vzdrževanje.

Z našimi storitvami razvoja spletnih aplikacij Vue.js lahko dosežete hitro in učinkovito razvojno okolje. S svojo izjemno modularnostjo in preprostostjo uporabe je Vue.js idealen za izdelavo kompleksnih aplikacij. Poleg tega zagotavljamo, da bodo vaše aplikacije uporabljale najnovejše funkcije in tehnologije, ki bodo zagotavljale enostavnost uporabe in hitro delovanje.

Naša ekipa razvijalcev Vue.js ima dolgoletne izkušnje in znanje, ki ga potrebujete za razvoj prilagojenih rešitev za vaše poslovne potrebe. Ne glede na to, ali gre za oblikovanje novih aplikacij ali izboljšanje obstoječih, lahko zagotovimo vrhunsko kakovost in učinkovitost naših storitev. Kontaktirajte nas danes in se prepričajte sami!

 

Programiranje v programskem jeziku DART

Seznam digitalnih storitev je brez dvoma vse večji, a če iščete nekaj, kar bo poskrbelo za dinamično in sodobno spletno izkušnjo, potem je programiranje v Dartu prava izbira. Dart je jezik programiranja, ki je namenjen predvsem izdelavi aplikacij za spletno okolje, vendar ga je mogoče uporabiti tudi za ustvarjanje namiznih aplikacij. Če se odločite za naše storitve programiranja v Dartu, boste zagotovo imeli koristi:

 • Hitrost: Dart je izjemno hiter jezik programiranja, ki ga razvijalci uporabljajo za izdelavo hitrih spletnih aplikacij. Naši strokovnjaki za Dart bodo poskrbeli, da bodo vaše aplikacije hitre in odzivne, kar bo zagotovilo najboljšo uporabniško izkušnjo.
 • Modularnost: Dart jezik programiranja omogoča modularno oblikovanje aplikacij, kar pomeni, da se lahko razvijajo ločeno funkcionalnosti aplikacij in jih pozneje združijo v eno celoto. To omogoča lažje vzdrževanje aplikacij in hitrejši razvoj.
 • Enostavnost uporabe: Dart se uči hitro in enostavno, kar pomeni, da bomo vaše aplikacije hitro razvijali in jih prilagajali vašim potrebam. Naši programerji bodo poskrbeli za lahkotno obvladovanje vaše aplikacije, kar bo zagotovilo, da bo vaše poslovanje zelo produktivno.
 • Odprtokodni jezik: Dart je odprtokodni jezik, kar pomeni, da lahko vsakdo dostopa do kode in jo prilagodi svojim potrebam. To omogoča, da lahko naše storitve programiranja v Dartu prilagodimo vašim specifičnim potrebam in ciljem.

Ne glede na to, ali potrebujete aplikacijo za mobilno ali spletno okolje, bomo poskrbeli za izjemno uporabniško izkušnjo in funkcionalnost vaših aplikacij. Naši strokovnjaki vam bodo pomagali od začetka do konca razvojnega procesa, da bodo vaše aplikacije delovale brezhibno in zanesljivo.

 

Programiranje v programskem jeziku RUBY

Programiranje v Rubyju je izjemno uporabno za razvoj spletnih aplikacij, saj ponuja veliko možnosti za prilagajanje in razvoj različnih funkcij. Naša ekipa programerjev v Rubyju ima izkušnje in znanje, ki vam lahko pomagajo doseči vaše poslovne cilje.

Z našimi storitvami programiranja v Rubyju lahko:

 • Razvijete učinkovite spletne aplikacije, ki bodo izpolnile vaše potrebe in zahteve
 • Ustvarite prilagojene rešitve, ki bodo ustrezale vašim specifičnim poslovnim potrebam
 • Povečate učinkovitost in produktivnost vašega podjetja z uporabo naprednih tehnologij in orodij, ki jih ponuja Ruby
 • Ustvarite visoko zmogljive in varne spletne aplikacije, ki bodo zagotavljale zanesljivo delovanje

Smo vaš zanesljiv partner pri razvoju in vzdrževanju vaših spletnih aplikacij v Rubyju. Naša ekipa programerjev vam bo pomagala od začetka do konca, da boste dobili najboljše rezultate in dosežete vaše cilje.

Kontaktirajte nas!

Tukaj smo, da vam pomagamo 👋😁

Kontaktni obrazec
  040 319 170

  Cvetkov trg 1.,
  2250 Ptuj, Slovenija

  5/5 (1 Review)
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.