REWORQ

5107070

Spletno oglaševanje in zakup oglasnega prostora

Kaj je spletno oglaševanje?

Spletno oglaševanje ali digitalno oglaševanjeje oblika oglaševanja, ki poteka prek spleta. Gre za uporabo spletnih platform, kot so spletna mesta, družbena omrežja, aplikacije in druga orodja, za promocijo izdelkov, storitev ali blagovnih znamk. Spletno oglaševanje vključuje različne oblike, kot so spletni oglasi, plačano iskanje, oglaševanje na družbenih omrežjih, e-poštni marketing in drugo. Cilj spletnega oglaševanja je doseči večjo prepoznavnost in doseči večjo konverzijo ciljne publike v kupce.

S spletnim oglaševanjem dosežete veliko število ljudi na spletu in lahko dosežete svojo ciljno publiko. Z našimi storitvami oglaševanja na Facebooku, Googlu in drugih platformah vam pomagamo pri dosegu vaših ciljev in večji prepoznavnosti vašega podjetja.

Naša storitev spletnega oglaševanja zagotavlja ciljno usmerjeno oglaševanje, ki omogoča, da se vaši oglasi prikažejo samo tistim, ki so najverjetneje zainteresirani za vašo ponudbo. Z uporabo ustrezne ciljne publike, ključnih besed in lokacij lahko zagotovimo, da boste dosegli najboljše rezultate z najmanjšimi stroški oglaševanja.

Z našimi storitvami oglaševanja na Facebooku lahko dosežete svojo ciljno publiko in jim prikažete vašo ponudbo. Naše storitve vključujejo ciljno usmerjeno oglaševanje, ustvarjanje oglasa, ciljno usmerjenost glede na zanimanje, lokacijo, starost in spol ter analizo in poročanje o učinkovitosti oglaševanja.

Naša storitev Google oglaševanja vam omogoča, da se vaši oglasi prikažejo na vrhu iskalnih rezultatov, ko uporabniki iščejo izdelke ali storitve, ki jih ponujate. Naše storitve vključujejo iskalno oglaševanje, prikazno oglaševanje in video oglaševanje, ki jih prilagodimo vašim poslovnim ciljem.

Z našimi storitvami spletnega oglaševanja lahko učinkovito dosežete svoje cilje in povečate prepoznavnost vašega podjetja. Za več informacij se obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali doseči vaše cilje spletnega oglaševanja.

Vse več nakupov se zgodi na spletu, zato je pomembno, da je vaša digitalna prisotnost vidna! Bistveno je, da pravi osebi ob pravem času prikažemo pravo sporočilo. Zato vam naši strokovnjaki lahko pripravijo oglaševalsko kampanjo, ki bo naredila prav to.
Pri nas lahko oglašujete na: 

 • Socialnih omrežjih (Facebook, Instagram, TikTok, Linkedin, Pinterest…)
 • Iskalnikih (Google, Yahoo, Bing…)
 • SmartAD sistemu

Kontaktirajte nas!

Tukaj smo, da vam pomagamo 👋😁

Kontaktni obrazec
  040 319 170

  Cvetkov trg 1.,
  2250 Ptuj, Slovenija

  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.