REWORQ

Oblikovanje in tisk vseh tiskovin

Ponujamo vam izdelavo celostne grafične podobe (CGP), ki vam bo pomagala izstopati med konkurenco. Privoščite si unikatno podobo za vaše podjetje in pritegnite nove stranke.

Za vas lahko uredimo:

 • Oblikovanje in izdelava reklamnih letakov

Naše storitve oblikovanja in izdelave letakov vam bodo pomagale pritegniti pozornost vaših potencialnih strank. S kreativnimi in vizualno privlačnimi letaki boste lahko učinkovito oglaševali svoje izdelke ali storitve, hkrati pa boste povečali prepoznavnost vašega podjetja. Poleg tega vam bomo zagotovili tudi strokovno svetovanje glede izbire papirja, formata in oblike, da bo vaš letak še bolj učinkovit.

 • Oblikovanje in izdelava logotipa

Ponujamo vam kakovostno oblikovanje in izdelavo logotipa, ki bo vašemu podjetju prinesla številne koristi. Z našo storitvijo boste dobili unikaten logotip, ki bo pritegnil pozornost vaših strank in povečal prepoznavnost vaše blagovne znamke. Poleg tega boste s profesionalnim logotipom izkazali zanesljivost ter si pridobili ugled in zaupanje strank. Zaupajte nam in se prepričajte sami, kako lahko kakovosten logotip vpliva na vaš uspeh.

 • Oblikovanje in izdelava plakatov

Oblikovanje in izdelava plakatov lahko pomaga vašemu podjetju, da se izstopi in pritegne pozornost strank. S kreativnimi idejami in privlačno obliko lahko dosežete, da se vaše sporočilo vpiše v spomin vaših strank. Prednosti izdelave plakatov so, da vam lahko pomagajo doseči večjo prepoznavnost in posledično povečati prodajo. Prav tako vam lahko pomagajo pri izobraževanju strank o novih izdelkih ali storitvah, dogodkih, promocijah in drugih marketinških akcijah.

 • Oblikovanje in izdelava vizitk

Naše storitve oblikovanja in izdelave vizitk so namenjene vsem, ki želijo imeti profesionalen izgled vizitk ter se želijo izkazati kot resna in kredibilna podjetja. Naša ekipa izkušenih oblikovalcev bo poskrbela za kreativno in privlačno obliko vizitke, ki bo izstopala med konkurenco. Poleg tega pa bomo poskrbeli tudi za kakovostno tiskanje vizitk, ki bodo trajne in odporne na obrabo. S storitvami oblikovanja in izdelave vizitk boste izboljšali vašo podobo in se lažje predstavili strankam, poslovnim partnerjem ter drugim poslovnim stikom.

 • Oblikovanje in izdelava majic

Ponujamo vam vrhunsko oblikovanje in izdelavo majic po vaših željah. Naše storitve vključujejo celoten proces, od oblikovanja do tiska. Nudimo vam izbiro kakovostnih materialov in barv ter personalizirane motive, ki bodo poudarili vašo individualnost. Z našimi storitvami za oblikovanje in izdelavo majic boste lahko ustvarili izjemno in trajno oblačilo, ki ga boste z veseljem nosili in ki bo trajalo dolgo časa.

 • Oblikovanje in izdelava ostalih tiskovin in promocijskega materiala

  • Oblikovanje avto nalepke

  • Oblikovanje zloženke

  • Oblikovanje JUMBO plakatov

  • Oblikovanje cenikov / jedilnikov

  • Oblikovanje spletne pasice/ bannerja

Kontaktirajte nas!

Tukaj smo, da vam pomagamo 👋😁

Kontaktni obrazec
  040 319 170

  Cvetkov trg 1.,
  2250 Ptuj, Slovenija

  5/5 (1 Review)
  This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.